PÓNI LOVAGLÁS

Budapesti Póni Lovardánkban lehetőség van futószáras lovaglásra, osztálylovaglásra és haladók részére egyéni edzésekre is. Az oktatás útlevéllel rendelkező sport pónikon / sportlovakon történik, így a teljesen kezdő szinttől egészen a versenyekre történő felkészítésig tudunk edzéseket vállalni. Felkészültségi szinttől függően lehetőség van póni versenyeken történő részvételre egyedi díjazás ellenében. Versenyre történő felkészítést saját lóval is vállalunk. A lovasokkal szakképzett edzők foglalkoznak. Fedeles lovardánknak köszönhetően a téli időszak sem okoz problémát, folyamatosan tudjuk vállalni lovasaink edzését.

A lovaglás során kobak viselete kötelező, melyet 48-56-os méretben helyben tudunk biztosítani. 18 éven aluliak csak szülői nyilatkozat aláírása után ülhetnek lóra. Kisgyermekek oktatását kizárólag akkor vállaljuk, ha a gyermek biztonsággal meg tudja különböztetni jobb és bal kezét, illetve rendelkezik a ló hátán való üléshez szükséges egyensúlyérzékkel (általában 5 éves kortól).

LOVAGOLTATÁST CSAK ELŐZETES EGYEZTETÉS ALAPJÁN VÁLLALUNK. BEJELENTKEZÉS: +36 30 9 400 630


szülői nyilatkozat letöltés


ÁRAINK:

Futószáras oktatás /20 perc/:
6 500.- HUF (5 alkalmas bérlet 32 500.- HUF)

Osztálylovaglás /20 perc/:
6 500.- HUF (5 alkalmas bérlet 32 500.- HUF)

Osztálylovaglás /40 perc/:
8 000.- HUF (5 alkalmas bérlet 40 000.- HUF)

Egyéni edzés:
20 000.- HUF

Ugróedzés:
8 000.- HUF


A nálunk lovagolni tanuló gyerekek számára lehetőség nyílik minden nyáron arra, hogy teljes napokat töltsenek a lovardában, jobban megismerve ezáltal a lovarda életét, a lovak ápolását. Előzetes egyeztetés alapján, szülői beleegyezéssel vállaljuk a gyerekek egész napos felügyeletét zártkörű esemény keretében.